Fôringslære

Fôringslære - Torger Gjefsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Gjefsen
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Fôringslære.pdf
ISBN
3503099972923

BESKRIVELSE

Lærebok i husdyrernæring og fôring av husdyr. Boka viser hvordan man kan sikre god kvalitet på produktene, samt hvordan man best utnytter ressursene som inngår i produksjonen. Den gir i tillegg innføring i det teoretiske grunnlaget for det nye fôrvurderingssystemet for planlegging av fôring av drøvtyggere, NorFor Plan. Har oppgaver til hvert kapittel og stikkordregister. Med stikkordregister.

Akvakultur har hatt en stor vekst i moderne tid og står i dag for rundt en tredjedel av verdens uttak av sjømat. Økt kunnskap om fôringslære kan bidra til en mer effektiv matproduksjon. Derfor har TINE og Animalia utviklet et e-læringskurs om fôring av storfe.

Den gir i tillegg ... Knut Breirem, født i Vega, norsk landbruksforsker. Dr.agric.

RELATERTE BØKER