Fôringslære

Fôringslære - Torger Gjefsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Gjefsen
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Fôringslære.pdf
ISBN
3069941871806

BESKRIVELSE

Lærebok i husdyrernæring og fôring av husdyr. Boka viser hvordan man kan sikre god kvalitet på produktene, samt hvordan man best utnytter ressursene som inngår i produksjonen. Den gir i tillegg innføring i det teoretiske grunnlaget for det nye fôrvurderingssystemet for planlegging av fôring av drøvtyggere, NorFor Plan. Har oppgaver til hvert kapittel og stikkordregister. Med stikkordregister.

ISBN: 9788252931693 Utgitt: 2007 Utgave: 1 Sider: 336 Alder: Voksen Lærebok i husdyrernæring og fôring av husdyr. Boka viser hvordan man kan sikre god kvalitet på produktene, samt hvordan man best utnytter ressursene som inngår i produksjonen.

Svært oppløftende for miljø og klima, er at gårdbrukerne som tar store grasavlinger svært ofte også har det laveste miljøavtrykket i pro-duksjonen. Grovfôr2020 har funnet klar sammenheng mellom effektiv, rasjonell drift, høye avlingsnivåer og lavt miljøavtrykk.

RELATERTE BØKER