Entrepriserett

Entrepriserett - Viggo Hagstrøm, Herman Bruserud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Hagstrøm, Herman Bruserud
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Entrepriserett.pdf
ISBN
8748907538785

BESKRIVELSE

Entrepriseretten omhandler det kontraktsrettslige forholdet mellom en som vil ha et bygge- eller anleggsarbeid utført - byggherren - og den som skal utføre disse arbeidene - entreprenøren. Boken omhandler de mest sentrale spørsmålene som jevnlig dukker opp i entreprisekontrakter. Særlig vekt er lagt på reguleringene man finner i de mest benyttede standardkontraktene i Norge. I noen grad behandles også problemstillingene for kontrakter underlagt bustadoppføringslova. Spørsmålet om det foreligger grunnlag for å etablere mer alminnelige entrepriserettslige prinsipper, berøres på flere punkter. Boken inneholder en rekke henvisninger til utenlandske og internasjonale kilder. Boken er velegnet som lærebok for studenter og som håndbok for dommere, advokater og andre som kommer i berøring med entrepriserettslige problemstillinger.Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Avdelingen har spesialiserte advokater med lang erfaring. Vi bistår alle aktører i bygg- og entreprise bransjen med kvalifisert bistand innen private og offentlige anskaffelser, entreprise og fast eiendom. Neste arrangement er årsmøtet for 2020, som finner sted 23.

Vår erfaring er at alle aktørene i bransjen svært ofte er tjent med bistand i en tidlig fase av prosjektet for å unngå å komme skjevt ut med tanke på rettigheter og plikter. KPMG har betydelig kompetanse og erfaring innen entrepriserett og bygg og anlegg. Vi bistår byggherrer, rådgivere, entreprenører og andre leverandører innenfor et bredt spekter av forretningsjuridiske tjenester. SANDS er et av landets største og tyngste miljøer for entrepriserett.

RELATERTE BØKER