En helt umulig jobb

En helt umulig jobb - Gale Galligan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gale Galligan
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
En helt umulig jobb.pdf
ISBN
8726975120475

BESKRIVELSE

Ny bok i jentenes nye yndlingsserie! Dawn Schafer er det siste medlemmet i Barnevaktklubben. Kommer hun til å klare den første jobben sin som barnevakt? Å holde styr på de tre ville Barrett-barna viser seg å være ganske vanskelig ... Dawn prøver å passe inn i klubben, men sliter med å komme overens med Kristy. Var det en tabbe å bli med i Barnevaktklubben? Humor, intriger og forelskelse - akkurat slik jenter mellom 9-12 år vil ha det.

Gale Galligan; Gale Galligan (Illustratør) ; Braden Lamb (Illustratør) ; Simon Stranger (Oversetter) Serie: Barnevaktklubben 5. Ny bok i jentenes nye yndlingsserie! Dawn Schafer er det siste medlemmet i Barnevaktklubben.

Ingen helsepersonell med fagkompetanse og yrkesstolthet vil hevde at den perfekte hud, med minimalt med rynker, linjer, ... nei.

RELATERTE BØKER