Den store skilsmissen

Den store skilsmissen - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Den store skilsmissen.pdf
ISBN
4678423324818

BESKRIVELSE

En gruppe mennesker står i busskø. Bussen tar dem til et mørkt, underlig og ensomt sted. Hvor har de kommet hen? Er dette helvete? Med forord av Trond Berg Eriksen. C.S. Lewis (1898-1963) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken. Nå foreligger flere av disse bøkene på norsk i en ny serie, C.S. Lewis klassikerserie.

USA må uansett være mye mer oppmerksom på hva denne nye politiske realiteten krever av landet når stormen rundt coronavirus-pandemien omsider har løyet. Den store skilsmissen. Skillet mellom mannen og kvinnen er i dag større enn noen gang i historien, påstår en amerikansk statsviter.

Bussen tar dem til et mørkt, underlig og ensomt sted. Hvor har de kommet hen? Er dette helvete? Men Lewis' forfatterskap er større enn som så.

RELATERTE BØKER