Brygg mer øl

Brygg mer øl - Ingrid E. Skistad, Jostein Sæthre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid E. Skistad, Jostein Sæthre
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Brygg mer øl.pdf
ISBN
8303796140382

BESKRIVELSE

Ny og flott bok i samme serie som bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn», som har solgt over 30 000 eksemplarer. I denne nye boka om ølbrygging får alle bryggeglade enda flere bryggetips. Boka er skrevet for hjemmebryggere og ølentusiaster, både nybegynneren og den erfarne bryggeren som tørster etter å lære mer og få flere oppskrifter. Hver råvare som brukes i bryggingen blir grundig beskrevet og karakterisert med egenskaper: malt, vann og mesking, humle og gjær. Her er også kapitler om ukonvensjonelle ingredienser og utstyr. Boka har en rekke nye og spennende oppskrifter fra bryggerier, både norske og utenlandske. Bakerst er en uunnværlig ølbryggerordbok. Boka er utstyrt med tabeller, register og illustrasjoner, i tillegg til inspirerende bilder.

Skistad, Jostein Sæthre og Colin Eick. Med illustrasjoner av Eivind Stoud Platou.

Borrebrygg ønsker å være best på opplevelsesbasert handel, med utgangspunkt i vår gårdsbutikk. Velkommen til Hogna Brygg «Det beste ølet er ikke brygget, ennå!» Vårt motto er grunnlaget for jobben vi gjør hver dag; å forbedre og utvikle smakene i våre øl! Hogna Brygg Teamet bak Hogna Brygg teller ingeniørene/bryggerne (med skjegg 👌🏼) Ola og Sturla med bakgrunn i oljebransjen, industrimekaniker/bonde og teknisk Petter Smart; Ingebrigt, bryggeassistent/selger Morten, […] Brygg Oslo, Oslo, Norway. 4,3 k liker dette.

RELATERTE BØKER