Vedhoggeren

Vedhoggeren - Svein Arne Strømsodd, Jon Erik Solberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Arne Strømsodd, Jon Erik Solberg
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Vedhoggeren.pdf
ISBN
7856080595846

BESKRIVELSE

Dette er den komplette boka om vedhogst. Motorsaga står selvsagt i sentrum. Her får alle fritidsbrukere en rikt illustrert veiledning i hvordan saga brukes på en riktig og trygg måte - ved felling av trær, kvisting og oppkapping av stammer til kubber. Boka gir også nyttig kunnskap om motorsagas ulike funksjoner, om filing av kjedet og annet vedlikehold. Andre kapitler gir praktiske råd om kløyving og om stabling og tørking av veden. Nyttig kunnskap om de forskjellige treslagene og planlegging av hogsten er også med i boka. Vedhogst er godt for både kropp og sjel. Det er en spennende, variert og avkoblende aktivitet. Årlig selges det ca. 40 000 motorsager, og de fleste kjøperne er fritidsbrukere.God vedsjau!

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Kjøp 'Vedhoggeren, alt om vedhogst og sikker bruk av motorsag' av Svein Arne Strømsodd fra Norges raskeste nettbokhandel.

Motorsaga står selvsagt i sentrum. Her får alle fritidsbrukere en rikt illustrert veiledning i hvordan saga brukes på en riktig og trygg måte - ved felling av trær, kvisting og oppkapping av stammer til kubber. Pris: 345,-.

RELATERTE BØKER