Tenk hvis?

Tenk hvis? - Käte From, Rikke Mølbak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Käte From, Rikke Mølbak
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Tenk hvis?.pdf
ISBN
3703029890972

BESKRIVELSE

I denne boken møter du flere barn i fjerde og sjette klasse. Felles for dem er at de alle bekymrer seg eller engster seg mye i ulike situasjoner. De voksne forsøker å hjelpe barna på ulike måter. Noen hjelper barna med å stå i mot angsten. Andre ganger er det angsten som får lov til å styre, fordi de voksne ikke vet hva de skal gjøre for å hjelpe. Hvis man har angst og engster seg mye, vil man gjøre mye for å unngå det man er redd for. Men det er ikke den beste løsningen, for det gjør ikke at man blir mindre redd. Angsten blir heller sterkere og tar enda mer styringen. Bokens siste del er skrevet til de voksne. Den handler om hva angst er og hvordan de voksne kan hjelpe barn som engster seg mye.

Jeg brenner for at vi alle kan gjøre en innsats for en bedre verden, alle på ulike måter. Tenk hvis han syklet forbi en byggeplass og en uvøren polakk mistet hammeren, fordi sjefen på byggeplassen ikke hadde investert i en spikerpistol. Han hadde aldri brukt sykkelhjelm før.

Det danser for øynene mine, bena føles som gelé og det er like før jeg faller om. Åler ... Pris: 151,-.

RELATERTE BØKER