Stå imot

Stå imot - Svend Brinkmann | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svend Brinkmann
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Stå imot.pdf
ISBN
1936631966681

BESKRIVELSE

Overalt i dagens samfunn møtes vi av kravet om forandring. På jobben skal vi rasjonaliseres, omorganiseres og effektiviseres. Hjemme skal vi alle være sunnere, friskere, gladere og mer positive. I bunnen for alt ligger kravet om selvutvikling. Det holder ikke bare å være den samme gamle lenger. Alle må vi utvikle oss. Alle må vi hele tiden ustanselig arbeide for å bli bedre versjoner av oss selv. I sin skarpe og frigjørende lille bok Stå imot tar den danske psykologiprofessoren Svend Brinkmann et bitende oppgjør med denne tenkemåten. Hva om vi ikke bør utvikle oss - men heller lære oss å stå stille? Hva om livet ikke handler om å finne seg selv - men i stedet om å avfinne seg med seg selv? Hva om det er klokere å tenke negativt enn positivt? Og hva om plikt, dyd og verdighet er mer fruktbare begreper enn entusiasme, ambisjoner og omstillingsevne? Stå imot er et befriende, overbevisende og vittig forsvar for en alternativ måte å se livet på - og samtidig en krass kritikk av noen av de viktigste samfunnstendensene i dag.

Stå imot, si nei til selvutviklingen Svend ... - Norsk politikk har tidligere vist ryggrad med å kunne stå imot oljelobbyen. Det er viktig at vi gjør en selvstendig vurdering av hvordan dette skal være framover, uavhengig av det presset som legges på oss, sier Solberg til NTB.

Overalt i dagens samfunn møtes vi av kravet om forandring. På jobben skal vi rasjonaliseres, omorganiseres og effektiviseres.

RELATERTE BØKER