Sabotert

Sabotert - Dani Pettrey | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dani Pettrey
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Sabotert.pdf
ISBN
5338418973916

BESKRIVELSE

Frank, Kirras onkel og veteran i hundeløpet, er forsvunnet. Kirra og Reef kommer raskt på sporet av ham, men samtidig blir de presentert for annen opprivende informasjon. Noen har kidnappet l Franks datter. Kirra og Reef og hele McKenna-familien kastes inn i jakten på en kjeltring som ikke bare truer livet til ei ung jente, men som heller ikke vil gå av veien for å utløse en av de største katastrofer Alaska er blitt stilt overfor.

Politiet har nå sperret av flyplassen for å sikre bevis og luftrommet er stengt. Sabotert. Bok 5 i Alaska-serien Dani Pettrey Når han endelig vender hjem, oppdager Reef McKenna at hans elskede Alaska står overfor en stor trussel.

Publisert: 07 januar 2020 12:49 Sist oppdatert: 07 januar 2020 13:34. Lars Otto Eide; Mobil: 92828154; E-post: [email protected]; Politiet var på åstedsundersøkelse etter at det mandag ble oppdaget ... NCF-møte sabotert av overgrepsvideo.

RELATERTE BØKER