På gyngende grunn

På gyngende grunn - Ola Bremnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Bremnes
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
På gyngende grunn.pdf
ISBN
8449917101524

BESKRIVELSE

Finnes det en mer spennende sjøreise enn Hurtigruta? Bak hver fjord og hvert nes skjuler det seg historier og hemmeligheter. I denne boka inviterer Ola Bremnes oss med på seilas langs ruta som Hurtigruta har seilt i mer enn 125 år, fra Bergen til Kirkenes. Med stor entusiasme forteller han om folk og steder vi seiler forbi. Mange av historiene er fornøyelige, andre handler om tap, katastrofer og forlis. Hurtigruta rommer så mye av fortid og nåtid. Den er både handelsskip og turistrute - hverdag og eventyr i samme støpning. I tillegg til Ola Bremnes' sprudlende anekdoter og store kunnskap, er boken illustrert med Ida Larmos lekne strek. Et praktverk om en praktreise!

Dagens banker 4 MARIETTA (V65-2) har tedd seg bra i sine tre starter. På gyngende grunn. Stoler har gynget siden 1700-tallet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris PA GYNGENDE GRUNN tar for seg den stadig økende kontraktørvirksomheten i byggebransjen. Til tross for at kontraktørens arbeidssituasjon i realiteten er nøyaktig lik den ansattes, framstår kontraktøren formelt som selvstendig næringsdrivende.

RELATERTE BØKER