Lykke i Toscana

Lykke i Toscana - Klaus Hagerup, Bibbi Børresen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup, Bibbi Børresen
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Lykke i Toscana.pdf
ISBN
6182734946344

BESKRIVELSE

Denne boken er tidligere utgitt med tittelen "Svarte haner og ville griser". «Dette er fortellingen om en reise. Om vingårdene vi besøkte, vinene vi drakk og menneskene vi møtte. Om olivenoljen, maten, fuglene, dyrene, smakene og duftene.» Slik innleder ekteparet Klaus Hagerup og Bibbi Børresen sin hyllest til vakre og sagnomsuste Toscana. Med på reisen er også Fredrik Skavlan - i denne anledning som tegner - og fotograf Tom Karlsen. På sitt snublende og humoristiske vis reiser Klaus med følge gjennom Chianti Classico-distriktet, og tar leseren med på den ene viderverdigheten etter den andre, samtidig som duftene og smakene formelig stiger opp fra boksidene. Mellom smil og latter får man et levende innblikk i Chianti-områdets fantastiske mat- og vinkultur. Faktatekster gir leseren kunnskap om de forskjellige vinene og vingårdene, beskriver det mangfoldige italienske kjøkken og deler mange herlige oppskrifter. Dette er en bok om lykke. Lykke i Toscana.

FAKTA Utgitt: 2016 Forlag: Aschehoug Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 223 ISBN: 9788203296345 Utgave: 1. utg.

Om olivenoljen, maten, fuglene, dyrene, smakene og duftene.» Dette er en bok om lykke. Lykke i Toscana.

RELATERTE BØKER