Kristines sunne søte

Kristines sunne søte - Kristine Weber | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Weber
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Kristines sunne søte.pdf
ISBN
1510594135200

BESKRIVELSE

For godt til å være sunt? Nei, da!Det er lov å spise noe søtt og godt selv om det ikke er helg eller fest! Det handler bare om å velge oppskrifter uten raffinert sukker, samt å legge til litt ekstra protein og fiber. Da blir det både sunt og søtt. Kristine Weber, som er kjent for sine populære oppskrifter på kjempegod, sukkerfri og enkel proteinmat, holder formen med en sunn livsstil, trening og et kosthold uten sukker i hverdagen.I denne boken gir hun oss sine 50 beste oppskriftene på det søte, men sunne hun unner seg selv om det ikke er lørdag. Blant dem er det herlige smoothies, is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Oppskriftene er fordelt i følgende kapitler: Kalde desserter, Kaker og bakst, Energibarer og snacks og Barnas søte favoritter.Oppskriftene i barnas søte favoritter er med sunt søtt som frukt og bær og uten sukkererstatninger.I tillegg til å gi oss oppskriftene sine, skriver Kristine inspirerende om hvordan hun tenker om kosthold, motivasjon og livsglede.Dette er Kristine Webers femte bok. Hun er en populær blogger og bestselgende forfatter av Sunn og sterk med protein, Sunnere og sterkere med proteinrik mat, Kristines muskelmat og Sunnere livsstil med Kristine Weber. Hun er utdannet kostholdsveileder, og er tidligere norgesmester og nordisk mester i bodyfitness. Hun har tusenvis av følgere på kostholds- og treningsbloggen sin, kriweb.no og på @kriweb på Instagram.

Inneholder også Kristines Webers egne ukemenyer og motiverende tekster om kosthold og trening. Produkter BRYLLUPSKAKER Se egen side ! TERTER Informasjon om innhold og allergener finner du her Fruktterter: 5 personers kr. 468,- 8 personers kr.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202531140 Kristines sunne søte - hverdagsgodt uten sukker. Dette året har blitt tøffere enn jeg noensinne kunne forestille meg, men det har vært noen lyspunkter og denne boka har vært en av de.

RELATERTE BØKER