Klubbkultur

Klubbkultur - Anders C. Gogstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders C. Gogstad
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Klubbkultur.pdf
ISBN
3320742693702

BESKRIVELSE

Klubbkultur - fortellingen om da house, techno og ravekulturen kom til Norge, handler om hvordan en ny subkultur med elektronisk musikk og undergrunnsfester skapte ringvirkninger langt utover egne rekker. Boken gir et innsyn i temaer som undergrunnskultur og klubbmusikk, om DJ-ens og arrangørens arbeid, klubbenes tilknytning til kunst- og kulturlivet, om restaurant- og nattelivstilbudet p 1960-og 70-tallet og frem til i dag, utfordringer omkring partydop og skjenkepolitikk, uteliv og byutvikling og trenden med de nye lavprisflyklubberne, det såkalte the easyjet set. Boken tar for seg de tre viktigste byene som la et grunnlag for en norsk klubbkkultur: Tromsø, Oslo og Bergen. Her gir flere av klubbmiljøets nøkkelpersoner intervjuer om hvordan historien startet. Boken forteller dessuten om milepæl-fester, klammeri med det «etablerte», anekdoter, og hvordan det ble skapt en unik norsk variant av fenomenet klubbkultur.

Kultur / Podkast #255 Cezinando? Klubbkultur før og nå. Technofestivaler i august.

Alle nye som vil starte med eller prøve BMX-racing, må delta på faste rekrutteringdager i regi av BMX-gruppa. Informasjon om datoer for rekrutt-sykling i 2020 blir annonsert her når dette er klart, samt på Klubbkultur; Norge; Finnes som: Valgt materialtype: Bok (2019) Velg materialtype Bok (2019) Hurtiglenker.

RELATERTE BØKER