God glid

God glid - Hans Olav Hamran | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Hamran
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
God glid.pdf
ISBN
3545616845862

BESKRIVELSE

Slik får du godt feste og god glid på skiene! Skiløperpappa Hans Olav Hamran begynte å skrive om skismøring for foreldre i den lokale skiklubben. Det ble en omfattende oppgave. I smørebodene skjermer nemlig mange sine hemmeligheter. Hamran brukte syv år for å knekke koden. Nå vil han dele med flere, og boka God glid er resultatet. Tester forfatteren har gjort, viser at overraskende mange produkter og metoder har liten funksjon og fint kan erstattes av enklere og rimeligere framgangsmåter. I boka lærer han deg på en lettfattelig måte hvordan du skal legge glider og festesmøring for tur, trening og renn. Boka har enkle, gjennomprøvde smøretabeller for alle forhold: Bruker du disse, får du ski med godt feste og god glid!I tillegg er 21 korte smørevideoer tilgjengelige via en gratis app som kan lastes ned til alle smarttelefoner og nettbrett.(både iPhone og Android).Bla i boken:

- Gni ut skismøringen. Når du skal smøre de klassiske skiene, er det flere ting du må tenke på. Dersom du ikke skal delta i skirenn, men bare ha generelt god glid er det best å gjøre det veldig enkelt.

Når du skal smøre de klassiske skiene, er det flere ting du må tenke på. Dersom du ikke skal delta i skirenn, men bare ha generelt god glid er det best å gjøre det veldig enkelt. Benytt en hard blå voksglider for absolutt alle forhold.

RELATERTE BØKER