Dassboka

Dassboka - Martin Harris | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Harris
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Dassboka.pdf
ISBN
2114087009026

BESKRIVELSE

Forstoppet og treg? Nyt stunden og forlat dassen som et nytt menneske! Men la boka ligge igjen, det finnes andre som også trenger den.

Heftet alle over en viss alder kan more seg med mens man sitter på et sted man er nødt til å sitte til man er ferdig. Teite vitser og julegags Fun facts om julemat og juleøl Verdens verste julegaver Dritstygge juledekorasjoner En skeiv jul De verste gavene man kan gi til ei dame Verre kan det neppe bli! Kjøp Julehefte/Dassboka 4 fra Bokklubber Årets mest tvilsomme og morsomme julehefte er ute.

Pris kr 78 (spar kr 11). Kjøp Julehefte/Dassboka 4 fra Bokklubber Årets mest tvilsomme og morsomme julehefte er ute. Heftet alle over en viss alder kan more seg med mens man sitter på et sted man er nødt til å sitte til man er ferdig.

RELATERTE BØKER