Vernepleierens kjerneroller

Vernepleierens kjerneroller - Ole David Brask, Atle Ødegård, May Østby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole David Brask, Atle Ødegård, May Østby
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Vernepleierens kjerneroller.pdf
ISBN
5289435910431

BESKRIVELSE

Hva er det som foregår i og rundt vernepleieren i praksisøyeblikket? Hvilke mønstre er det som avtegner seg i vernepleierens forståelse og tilnærminger? Denne boka handler om vernepleierens kjerneroller.Boka er skrevet i håp om å kaste lys over vernepleierens kompetanse, verdigrunnlag og handlingsalternativer. Forhåpentligvis vil den inspirere til økt bevissthet og større fleksibilitet hos vernepleieren, samtidig som flest mulige valg skjer i nær samhandling med brukeren.Helt avgjørende for boka er at 16 vernepleiere har bidratt med sterke, relevante, spennende og lærerike situasjoner fra praksis. Det gjør at boka har høy relevans for kvalitetsforbedringer til det beste for brukeren.Forfatterne er ansatt ved Høgskolen i Molde. Ole David Brask er psykologspesialist og førstelektor, May Østby er vernepleier og førstelektor, og Atle Ødegård er psykologspesialist og professor.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Panorama : uavhengig nettavis for Høgskolen i Molde. Vis sammendrag.

Boka er skrevet i håp om å kaste lys over vernepleierens... Denne boka handler om vernepleierens kjerneroller. Boka er skrevet i håp om å kaste lys over vernepleierens kompetanse, verdigrunnlag og handlingsalternativer.

RELATERTE BØKER