Pedagogisk praksis i sykepleie

Pedagogisk praksis i sykepleie Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Pedagogisk praksis i sykepleie.pdf
ISBN
7023030711967

BESKRIVELSE

Boken gir en bred innføring i hvordan sykepleiere kan bidra til læring, mestring og utvikling for mennesker som de møter i yrkessammenheng. Forfatterne belyser samtidig hvordan yrkespraksisen blir påvirket av at helsevesenet, helseutdanningene og pasientrollen er i kontinuerlig endring. Boken inneholder oppdatert kunnskap om metoder i involvering, undervisning og veiledning for pasienter, pårørende, helsepersonell og bachelorstudenter i sykepleie. Gjennom eksempler fra både sykehus og kommunehelsetjeneste viser innholdet nærhet til praktiske pasientsituasjoner som kan oppstå i den kliniske hverdagen. Boken inneholder også viktig kunnskap om hvordan ensegen og andre profesjoners kompetanse kan brukes i et tverrprofesjonelt samarbeid. Boken er delt opp i 4 deler:Del 1: Grunnlag for læringDel 2: Verktøy for veiledning og undervisningDel 3: Sykepleiepedagogikk på ulike tverrprofesjonelle arenaerDel 4: Kunnskapsutvikling i utdanning og samfunn.Boken har et gjennomgående personorientert sykepleiefaglig fokus. Den egner seg som innføring i sykepleiepedagogikk for studenter på bachelor og masternivå. Boken er også aktuell for forskere, ledere, studentveiledere, sykepleiere og andre med interesse for pedagogisk praksis i sykepleie.

Men jeg er usikker på hvordan jeg skal skrive den. Er det en fast mal som ka... Pedagogisk praksis i sykepleie Pedagogisk praksis i sykepleie Heftet / 2019 / Bokmål 499,-419,-På lager, sendes nå Antall.

432,-Sendes innen 2-5 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner. Beskrivelse.

RELATERTE BØKER