Ny vekst

Ny vekst - Johan Warhuus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Warhuus
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Ny vekst.pdf
ISBN
5745370319205

BESKRIVELSE

Seks fortellinger som viser utvikling og vekst på forskjellig vis. Litt humor, men også dramatikk, som når industrireising ender både med dramatikk og medalje. En barnetegning er forvekslet, og blir betraktet som stor kunst på utstilling når den henger ved siden av en Picassotegning. Melding om drapet på en som heter Absalon inne i Nikkedal fører inn på en gammel uoppklart sak inne i byen. En farfar med eget firma er skuffet over alle jentene som sønnene hans får. Men så blir det født en gutt. Flagget heises; han blir døpt Erik, etter farfaren, som dermed blir gamle-Erik. Men hva med Lena som er oppkalt etter farmora? Og så er det Liv som er skilt, men finner seg en ny, og når hennes far som er enkemann trenger hjelp, får han det av en dame. Gjensidig hjelp. Liv gjør opprør og vil ta styringen. Og så vaskedama som får problem når hun vil sette poteter. Det svinger litt, det hele.

Del på Twitter Del på ... Westfal-Larsen gir ny NIS-vekst Westfal-Larsen bidrar i år til ny vekst i Norsk Internasjonalt Skipsregister. FLAGGSKIFTE: «Posidana» er ett av de ni spesialbulkskipene som nylig er overført fra Singapore til Bergen og registrert i Norsk Internasjonalt Skipsregister, NIS.

Det er det gode tradisjoner for i Norge. Men vi må bli flinkere til å tiltrekke oss de smarteste hodene .

RELATERTE BØKER