Mordet på Lemuel Gulliver

Mordet på Lemuel Gulliver - Edgar Burås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Burås
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Mordet på Lemuel Gulliver.pdf
ISBN
2303007392097

BESKRIVELSE

Alle kjenner historien om Gullivers reiser, slik den ble skildret av Jonathan Swift. Eller gjør vi egentlig det? Nå får vi lese om Robert Loxleys jakt etter sannheten om Gulliver, om møtet med mannen og historiene han har valgt å skjule. Resultatet er en fortelling som er like underlig og kompleks - og spennende - som forelegget. Alt som kan være med er med her, fra bortkomne manuskripter til spennende detektivhistorier. Vi får lese om reiser til steder som ligger langt unna vår forstand, om fjerne øyer, bitte små dyr og hestevesenene houyhnhnm-ene. Dessuten rommer romanen en gripende kjærlighetshistorie. Mordet på Lemuel Gulliver er en fortelling for alle som liker gode eventyr.

Men mordet er et karakterdrap så vel som et «ekte» mord. Gulliver, Loxley og Swift utgjør et trekantdrama, og Burås lager fornøyelig satire av konfliktens forløp. Vi får lese om reiser til steder som ligger langt unna vår forstand, om fjerne øyer, bitte små dyr og hestevesenene houyhnhnm-ene.

Alle kjenner historien om Gullivers reiser, eller gjør vi egentlig det? I denne boken følger vi Robert Loxley i jakten på sannheten om Gulliver og også historiene han valgte å skjule. Kjøp Mordet på Lemuel Gulliver fra Agency Everyone knows the story of Gulliver's Travels, by Jonathan Swift. Or do we really? Are we so certain about what's fiction and what's fact in this story? Gulliver's Travels was published in 1726 and became an immediate success, read and discussed across the whole world. Mordet på Lemuel Gulliver: og den sanne beretning om hans ukjente reise; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Swift, Jonathan; Reiser; Kjærlighet; År: 2019; Noter: Alle kjenner historien om Gullivers reiser, eller gjør vi egentlig det? I denne boken følger vi Robert Loxley i jakten på sannheten om Gulliver og også historiene han valgte ... Mordet på Lemuel Gulliver er en flott bok.

RELATERTE BØKER