Mordet på Lemuel Gulliver

Mordet på Lemuel Gulliver - Edgar Burås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Burås
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Mordet på Lemuel Gulliver.pdf
ISBN
9468365102424

BESKRIVELSE

Alle kjenner historien om Gullivers reiser, slik den ble skildret av Jonathan Swift. Eller gjør vi egentlig det? Nå får vi lese om Robert Loxleys jakt etter sannheten om Gulliver, om møtet med mannen og historiene han har valgt å skjule. Resultatet er en fortelling som er like underlig og kompleks - og spennende - som forelegget. Alt som kan være med er med her, fra bortkomne manuskripter til spennende detektivhistorier. Vi får lese om reiser til steder som ligger langt unna vår forstand, om fjerne øyer, bitte små dyr og hestevesenene houyhnhnm-ene. Dessuten rommer romanen en gripende kjærlighetshistorie. Mordet på Lemuel Gulliver er en fortelling for alle som liker gode eventyr.

Bok 1 del 1 Forfatter: George R.R. Martin Utgitt: 2019 Sjanger: Fantasy Innleser: Erich Kruse ... Gullivers reiser er en roman skrevet av Jonathan Swift i 1726.Boken er en kritisk allegori om samtiden.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Mordet på Lemuel Gulliver (Innbundet) av forfatter Edgar Burås. Pris kr 332 (spar kr 47).

RELATERTE BØKER