Kan de ikke bare ta seg sammen

Kan de ikke bare ta seg sammen - Lisbeth Iglum Rønhovde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Iglum Rønhovde
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Kan de ikke bare ta seg sammen.pdf
ISBN
1930850579552

BESKRIVELSE

Barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom får ofte mye og negativ oppmerksomhet. Væremåten deres er omdiskutert, og det kan tidvis være vanskelig å skille mellom kunnskapsbasert innsikt om tilstandene og allmenne betraktninger. I denne boken gir Lisbeth Iglum Rønhovde leserne oppdatert innsikt i teori og forskning på ADHD og Tourettes syndrom, samt de vanligst forekommende, ledsagende tilstandene. Forfatteren drøfter også hvordan en best kan støtte og tilrettelegge for barn og unge med utfordringer knyttet til disse diagnosene. Hun bruker sin lange og omfattende erfaring og presenterer og begrunner en rekke tiltak til bruk på skolen, SFO og i hjemmemiljøet.Boken henvender seg til alle som samhandler med eller tilrettelegger det faglige og psykososiale tilbudet for barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom.

kan de ikke bare ta seg sammen. lega Ellen Ekevik og resten av PPT for Hobøl, Skiptvet og Spydeberg for den faglige ... Men før man klistrer "de bør ta seg sammen " over hele grupper av mennesker bør man ta innover seg at det ikke er slik at livet starter på null for alle. Og hadde det enda vært så enkelt at man bare kunne ta seg sammen.

Problemet er å holde vekta som man går ned til. Det er ekstremt vanskelig. KAN DE IKKE BARE TA SEG SAMMEN Om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom 3.

RELATERTE BØKER