Hardanger

Hardanger - Marit Eikemo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Hardanger.pdf
ISBN
7293794133266

BESKRIVELSE

Det unike i det lokale. I eit skur på Kvanndal Kai deler tre framande ei flaske sprit ei natt opp mot jul. Ei mor og ei dotter køyrer innover dei farlege vegane i Hardanger - mora vil vise den likesæle tenåringsjenta kor ho sjølv kjem ifrå. Ein mann lagar 50 liter sider på bestilling, men det går ikkje heilt etter planen. Novellene i «Hardanger» handlar om å reise bort og om å komme heim, og om å alltid bere med seg staden ein kjem ifrå. Eikemo skriv om det innforståtte og unike i det lokale og om det alle kan kjenne seg att i: fellesskap, vennskap og kjærleik og ambivalensen i relasjonane mellom menneske.

Slik avgrenset utgjør Hardanger 6268 km2 og har 22 918 innbyggere (2017). Hardanger folkehøgskule er ein open og inkluderande skule som set eleven i sentrum. Vi har god erfaring i å skapa godt miljø på skulen, og legg vekt på at alle skal føla seg inkludert og trygg. Ting å gjøre i Hardanger: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Hardanger, Norge på Tripadvisor. I bygda Kinsarvik, under bratte fjellsider, like ved fjorden i Hardanger - der ligg Mikkelparken.

Hardanger Gjestehus as org.914885043 MVA. Personvern og cookies. Hardanger Folkeblad er ein del av Amedia, og vi er ansvarlege for dine data.

RELATERTE BØKER