Fugletribunalet

Fugletribunalet - Agnes Ravatn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Ravatn
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Fugletribunalet.pdf
ISBN
4479249121727

BESKRIVELSE

P2-lyttaranes romanpris 2013 og Ungdommens kritikarpris 2013, nominert til Bokbloggerprisen 2013! TV-programleiaren Allis Hagtorn forlèt mann og jobb etter ei offentleg sexskandale og byrjar som hushjelp for Sigurd Bagge, ein mann i førtiåra. Allis går frå å vere på alles lepper til å bli heilt anonym. Til å begynne med omfamnar Allis den nye situasjonen, men det tar ikkje lang tid før fascinasjonen for Sigurd Bagge dominerer livet hennar. Etter kvart som dei kjem nærare kvarandre, blir det avgjerande spørsmålet: Kven er Sigurd Bagge, og kva vil han med Allis? I eit avsidesliggande hus ved havet har to menneske søkt eksil. Begge har ein løyndom og eit ønske om å sone. Den eine ber på skam, den andre skuld. Kva må til for å kunne starte på ny? "Romanen sitter igjen som en elektrisk ladning under huden" Thea Urdal, Dagsavisen " ...dirrer av nerve, spenning og overskudd ... om to mennesker, som bare vil bli funnet, og elsket" Terningkast 6! Linda Klakken, Natt & Dag

I 2014 fikk hun P2-lytternes romanpris for «Fugletribunalet». I 2014 var hun festspilldikter under Dei nynorske festspela. Fugletribunalet fikk mye god omtale da den kom ut, og Ravatn har mottatt flere priser for romanen.

Legg i ønskeliste. Fugletribunalet har høstet så mange god-ord, at det var ingen vei utenom. Jeg gruer alltid litt for å lese på nynorsk, men denne boken har gitt meg en så fin opplevelse, at jeg tror jeg har kommet over den store skrekken. "Fugletribunalet - roman" av Agnes Ravatn - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER