Flu Hartbergs bøtte

Flu Hartbergs bøtte - Flu Hartberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Flu Hartberg
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Flu Hartbergs bøtte.pdf
ISBN
2844191141303

BESKRIVELSE

40 år har Flu Hartbergs tegneserier stått for en skrudd, ærlig og ofte surrealistisk tolkning av Norge. denne stappfulle bøtta følger utviklingen fra de tøffe ungdomsårene og fram til Hartbergs suksess som tegner og satiriker. Det hele ispedd hele historien om tegneren, samt bøttevis med tidligere upublisert rariteter og ekstramateriale. Flu Hartberg (f.1979) er en kritikerrost illustratør og tegneserieskaper fra Oslo, og er bl.a. kjent for tegneserien Fagprat i Dagbladet. «Flu Hartberg er fantasien og tegnegledens venn. Hans arbeid er som en elektrisk gnist rett til hjernen. Mine fantasivenner, jeg sier bare: Gled dere!» Thomas Felberg

Logg inn for å reservere. Reservere Detaljert informasjon.

Hans arbeid er som en elektrisk gnist rett til hjernen. Mine fantasivenner, jeg sier bare: Gled dere!» Thomas Felberg BØTTE.

RELATERTE BØKER