Det er nok nå; hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur

Det er nok nå; hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur - Linn Stalsberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Stalsberg
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Det er nok nå; hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur.pdf
ISBN
6308350178691

BESKRIVELSE

Boken viser hvordan nyliberalismen.har vunnet fotfeste både institusjonelt og individuelt, og hvorfor det haster å bekjempe den. Arne Johan Vetlesen, professor i filosof Mange av oss sliter med stress og følelsen av å være i en evig konkurranse med andre mennesker. Vi oppfordres til å stadig strekke oss lenger, og selvhjelpsbøker topper bestselgerlisten. Hvorfor føler vi oss ikke bra nok? I 40 år har vi har levd og åndet i nyliberalismen. Psykologene snakker om en «nyliberal psyke», som konsekvens av at vi stadig testes, telles og måles. Når alle problemer skal løses av hver og en alene, i et såkalt fritt marked, blir kollektive løsninger på felles problemer vanskelige. Vi står tilsynelatende maktesløse overfor vår tids største utfordringer: Klimakrisen, ulikheten i verden og ensomheten mange kjenner på. Det er nok nå. Vi må finne veien ut sammen.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Spørsmålet aktualiseres nå som sosiologen Linn Stalsberg har gitt ut boken Det er nok nå.Hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur.Noen av oss håpet på at vi nå omsider kunne få en interessant offentlig samtale om hva ideologien som har preget vestlige samfunn i fire tiår og som har gitt oss i steinrøysa en perlerad av New Public Management-reformer, foretaksmodellen i ... Det er nok nå hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur Linn Stalsberg.

Imidlertid har Rossavik misforstått kjernebudskapet i min bok. Det kan selvsagt handle om at jeg er gjør meg misforstått.

RELATERTE BØKER