Den åttende mann

Den åttende mann - Lee Child | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Den åttende mann.pdf
ISBN
9139722179662

BESKRIVELSE

Jack Reacher går av toget i en småby med det merkelige navnet «Mother's rest». Han venter å finne en overgrodd gravstein eller et lite museum, men finner i stedet en bekymret kvinne, en kryptisk nedtegnelse om to hundre døde og en by full av tause, vaktsomme mennesker. Det beste ville ha vært å dra videre, men det er ikke Reachers stil. Det korte oppholdet blir i stedet en marerittaktig ferd inn i mørkets hjerte."Ingen Reacher-fans vil bli skuffet". -- Aslak Nore og Asbjørn Slettemark i OP-5.no

-- Aslak Nore og Asbjørn Slettemark i OP-5.no Jack Reacher går av toget i en småby med det merkelige navnet «Mother's rest». Han venter å finne en overgrodd gravstein eller et lite museum, men finner i stedet en bekymret kvinne, en kryptisk nedtegnelse om to hundre døde og en by full av tause, vaktsomme ... Den åttende mann.

Ingenting annet, sier Jack Reacher, og går av toget fordi han liker navnet på stasjonen. Det viser seg at han tar feil.

RELATERTE BØKER