Vassdragshåndboka

Vassdragshåndboka Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Vassdragshåndboka.pdf
ISBN
7744356431557

BESKRIVELSE

Veier, bebyggelse og annen infrastruktur blir hvert år skadet av flom og skred. Vassdragshåndboka er den eneste fagboka innenfor feltet som tar for seg utfordringer og tiltak med utgangspunkt i norske forhold. I bokas første del gis en grunnleggende innføring i hydrologi, flomberegninger, is i vassdrag, hydraulikk og erosjon, sedimenttransport og skred. Andre del tar for seg sikring mot flom, erosjon og vassdragsrelaterte skred, biotoptiltak og terskler og kulverter. Ny revidert utgave.

Det kan også benyttes "avrenningskart for Norge" (NVE) i målestokk 1: 500 000 som viser årlig middelvassføring hvor som helst i landet i l/(s*km 2). Vassdragshåndboka er den eneste fagboka innenfor feltet som tar for seg utfordringer og tiltak med utgangspunkt i norske forhold. I bokas første del gis en grunnleggende innføring i hydrologi, flomberegninger, is i vassdrag, hydraulikk og erosjon, sedimenttransport og skred. En terskel er en grunn sone ved munningen av en fjord som er dannet av en endemorene fra isbreen som gravde ut fjorden..

I bokas første del gis en grunnleggende innføring i hydrologi, flomberegninger, is i vassdrag, hydraulikk og erosjon, sedimenttransport og skred. Vassdragshåndboka er den eneste fagboka innenfor feltet som tar for seg utfordringer og tiltak med utgangspunkt i norske forhold. I bokas første del gis en grunnleggende innføring i hydrologi, flomberegninger, is i ... Den 13.

RELATERTE BØKER