Lange linjer i historien

Lange linjer i historien - Gunnar W. Knutsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar W. Knutsen
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Lange linjer i historien.pdf
ISBN
9882436844340

BESKRIVELSE

Dette er en ny og annerledes verdenshistorie rettet mot studenter i historie. Lange linjer i historien er en innføring i globalhistorie til alle tider. Den fokuserer mer på de lange utviklingstrekkene i menneskenes historie enn på enkeltbegivenheter, mer på likheter mellom ulike epoker og steder enn på forskjellene mellom dem. Jordbruksrevolusjonen og den industrielle revolusjon har for eksempel lagt grunnlaget for ulike samfunnstyper og sivilisasjoner overalt i verden. Til tross for store kulturelle og materielle forskjeller har samfunn opp gjennom historien hatt viktige fellestrekk i teknologi og i sosial og politisk organisering.

Den fokuserer mer på de lange utviklingstrekkene i menneskenes historie enn på enkeltbegivenheter, mer på likheter mellom ulike epoker og steder ... Lange linjer i historien er en innføring i globalhistorie til alle tider. Den fokuserer mer på de lange utviklingstrekkene i menneskenes historie enn på enkeltbegivenheter, mer på likheter mellom ulike epoker og steder enn på forskjellene mellom dem.

september 1910 tok mot sine første 103 studenter. Diskusjonen om en teknisk høgskole i Norge og dens plassering finner man spor av i Stortinget helt tilbake til 1830-tallet, ...

RELATERTE BØKER