Kult å sy!

Kult å sy! - Grete Gulliksen Moe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Gulliksen Moe
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Kult å sy!.pdf
ISBN
7500825594791

BESKRIVELSE

Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon- og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker.Det er mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mye er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.Se forfatterens hjemmeside www.tekstildesign.no for mer informasjon og oversikt over hvor hun holder foredrag.

I denne boken er fokus på enkel lappesøm for interiør, forskjellige vesker med praktiske detaljer, og en seksjon med enkle klesmodeller. Lekker design og utførelse, og hvert foto er velkomponert, så det er en glede å se dem! Kult å sy! (BOK) Grete Gulliksen Moe.

Grete Gulliksen Moe har laget et vell av vakre design, og hun har brukt både nye og tradisjonelle teknikker og materialer. Kjøp Kult å sy - interiør, vesker, klær fra Cappelendamm Det å sy er fantastisk morsomt, og ekstra gøy er det når det du syr er lekre og anvendelige ting du kan ta frem og bruke igjen og igjen. Grete Gulliksen Moe har laget et vell av vakre design med bruk av både nye og tradisjonelle teknikker og materialer. I boka Kult å sy! får du grunnleggende kunnskaper om hvordan du kan sette sammen stoffer og sy de vakreste bruksting du kan bruke om og om igjen! Søm er alltid aktuelt! Vi er ekstra stolte over å presentere Grete Gulliksen Moes nyeste bok full av inspirerende modeller og verktøy til deg som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Kult å sy - interiør, vesker, klær.

RELATERTE BØKER