Kjærlighet uten genser

Kjærlighet uten genser - Torbjørn Lien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Lien
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Kjærlighet uten genser.pdf
ISBN
5345923290222

BESKRIVELSE

Kollektivet er en av Norges mest populære og lengstlevende tegneserier. Den startet i 2000 og har hele tiden vært skrevet og tegnet av Torbjørn Lien.Tor Åge Bringsværd har sagt dette om serien: «Kollektivet er en anarkistisk knute av underbuksehumor, hippi-nostalgi, anti-rasisme, samfunnssatire - og kort sagt noe av det merkeligste du kan få kjøpt i en norsk kiosk.»

12 år etter at Stubsveen sluttet i P4 startet tidligere programleder Lise Askvik opp programmet igjen i en mer «rocka» versjon.. Ingrid Forbregd var programleder frem til oktober 2019 da hun sluttet etter 13 år i P4. Samlingen «Kjærlighet Uten Genser» (en datert referanse) samler striper fra bladet Kollektivet 9/2016-3/2017, samt «Nordpolstrilogien» fra juleheftene 2014-2016 og de de fem nye sidene fra sommerheftet 2017. Kjøp Kjærlighet uten genser fra Tanum Kollektivet er en av Norges mest populære og lengstlevende tegneserier.

For å huske at dette er en omgang uten felling kan det være lurt å henge nok en fargeløkke på startfargeløkken, slik at du husker hvor du er hvis du legger arbeidet fra deg. Besse.

RELATERTE BØKER