Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde

Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde - Per Ivar Somby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Ivar Somby
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde.pdf
ISBN
2006723975733

BESKRIVELSE

I 1882 og 1883 oppholdt den danske nordlysforskeren Sophus Tromholt seg i Sápmi, mest i Kautokeino. Når han ikke fotograferte nordlys fant han andre spennende motiver, nemlig menneskene i Kautokeino. Bildene er såpass spesielle at de i dag er del av UNESCO register for Verdens dokument-arv. Bildene er fargelagt av Per Ivar Somby, som ønsker å gi disse en ny dimensjon og skape en følelse av nærhet og tidløshet. Tekstene til fotografiene er basert på Tromholts egne tekster.Boken är på norska (bokmål), engelska och samiska.

My Great grandparents are standing to the left of the doorway on this photo. .

Og denne forfatteren skuffer aldri! Les Et uvanlig godt språkøre boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter none.

RELATERTE BØKER