Den glemte landsbyen

Den glemte landsbyen - Lorna Cook | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorna Cook
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Den glemte landsbyen.pdf
ISBN
8143031140248

BESKRIVELSE

Perfekt for fans av Santa Montefiore, Lucinda Riley og Kate Morton! Bestselgende Lorna Cook har skrevet en tidløs, medrivende og oppslukende historie om kjærlighet og svik. Boken har solgt over 150.000 i hjemlandet England. Kan en hemmelighet fra fortiden endre fremtiden? 1943: Verden er i krig, og beboerne i den lille landsbyen Tyneham blir nærmest over natten bedt om å overlate hjemmene sine til den britiske hæren. Like før utflyttingen fører en forferdelig handling til at tre av beboerne forsvinner for alltid. 2018: På ferie i Dorset kommer Melissa over et mystisk fotografi av en kvinne som en gang levde i Tyneham, og hun blir fast bestemt på å finne ut mer om hennes historie. Men den glemte landsbyen skjuler en grusom hemmelighet, og Melissas leting etter sannheten vil endre livet hennes på måter hun aldri kunne forestille seg ...

De lyserosa steinhusene liger tett i tett, og et sneglehusformet veimønster leder deg til selve kremtoppen - den lille kirken. For oss som ikke har beveget oss særlig lang unna Côte d'Azur, altså Provences kyst, er det en liten åpenbaring at det bare noen minutters kjøring fra motorveien mellom Nice og Marseille ligger en ... Kjøp «Den glemte landsbyen» av Lorna Cook som e-bok på ark.no.

Detaljert tittel: Den glemte landsbyen, Lorna Cook ... Men fortellingen om landsbyen har med årene blitt til en historie om det bakstreverske, tradisjonsbundne bygdesamfunnet med negativ sosial kontroll. Boken evner å rette opp denne fortellingen.

RELATERTE BØKER