Asterix i Spania

Asterix i Spania - René Goscinny | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Goscinny
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Asterix i Spania.pdf
ISBN
1173533838111

BESKRIVELSE

Cæsar har underlagt seg hele Hispania, men det finnes en liten by ikke langt fra Munda hvor innbyggerne nekter å bøye seg, akkurat som våre galliske helter. Cæsar tar sønnen til den opprørske høvdingen Calamar y Tintas som gissel, men høvdingesønnen Pepe er en håndfull, og romerne beslutter å sende ham til Gallia. Pepe treffer heldigvis på Asterix og Obelix, og snart begynner ferden for å føre gutten tilbake til Spania - noe romerne selvfølgelig gjør alt for å forpurre!

At det er en ny duo som har stått for manus og tegning i de tre siste albumene, er knapt mulig å få øye på. Det er både en styrke og en stor, tapt mulighet for serien.

Denne boken er skrevet av forfatter René Goscinny. Og denne forfatteren skuffer aldri! Ønsker du å laste ned en Asterix i Spania-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Asterix i Spania og andre bøker av forfatteren René Goscinny. from Asterix (Hjemmet / Egmont, 1969 series) #14 - Asterix i Spania [1.

RELATERTE BØKER