Yoga når det gjelder

Yoga når det gjelder - Siw Aduvill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Aduvill
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Yoga når det gjelder.pdf
ISBN
9083898346897

BESKRIVELSE

Yoga når det gjelder - for oss selv, hverandre og tida vi lever i beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele. I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske. Blant andre: Oss selv - om hvordan yoga kan gi deg styrke til å tåle en prestasjonsorientert verden preget av fart og forbruk. Hverandre - om hvordan yoga viser oss at alt henger sammen med alt. Dine handlinger får konsekvenser for andre. Tiden vi lever i - om hvorfor yoga er riktig verktøy vi en verden som har gått av hengslene; hvordan yoga kan orientere oss mot en bedre måte å ta vare på planeten vår på. Denne boka er unik i norsk sammenheng. Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan. Er du opptatt av yoga vil du elske boken. Er du bare nysgjerrig på boken, vil du komme til å elske yoga!

Yoga kan senke stressnivåene dine, og gi deg kraften til å si nei. Men er det én ting yoga gjør, er det å få deg avslappet, sier Broad.

I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske. Yoga når det gjelder shared an event. April 14 · Kjære alle sammen! I forbindelse med lansering av boka mi "HVILE" den 24.

RELATERTE BØKER