Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok - Jarle Nermark, Leif N. Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Nermark, Leif N. Olsen
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok.pdf
ISBN
9614447858680

BESKRIVELSE

Trafikalt grunnkurs er et tiltak fra myndighetenes side for å bedre sikkerheten for den som skal øvingskjøre og senere ut som selvstendig trafikant på eget ansvar. Kurset vil også danne grunnlaget for nye læreplaner i alle førerkortklasser. Opplæringen fokuserer på risiko i trafikken og bidra til selvkritisk vurdering og selvinnsikt.

Dagfinn Moe, Jarle ... Her finner du alle bøker i serien «Veien til førerkortet». Bøkene er skrevet og produsert av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund og følger innholdet i læreplanen for hver sin klasse. Dette er arbeidsboka til Trafikalt grunnkurs lærebok, med 25 nyttige øvelser og oppgaver som gir en innføring i ulike trafikksituasjoner.

Heftet Bokmål Veien til ... Jarle Nermark, Leif N.

RELATERTE BØKER