Tredjemannsvern

Tredjemannsvern - Erlend Haaskjold, Nicolai V. Skjerdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Haaskjold, Nicolai V. Skjerdal
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Tredjemannsvern.pdf
ISBN
2198119947911

BESKRIVELSE

Boken inneholder oppgaver med veiledning i faget tredjemannsvern (dynamisk tingsrett, panterett og konkursrett). Boken er nyttig for alle som studerer faget - både nye og viderekomne - og kan brukes både til selvstudium, gruppestudium og i undervisning.Denne fjerde utgaven er oppdatert i henhold til de mange lovendringene som er kommet til siden forrige utgave. Den er også tilpasset utviklingen i de senere års rettspraksis. Erlend Haaskjold er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche. Nicolai V. Skjerdal er partner i advokatfirmaet Hjort. Begge har i en årrekke undervist ved Det juridiske fakultet i Oslo.

Skjerdal er advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort. Han underviser også ved Det juridiske fakultet i Oslo, blant annet innen fagområdene tredjemannsvern, konkurs og panterett. dynamisk tingsrett/tredjemannsvern; konkurs- og panterett; obligasjonsrett; sjørett; selskapsrett; internasjonal privatrett; finansmarkedsrett; Undervisning.

Ved rettsvern, oppnås det større sikkerhet mot ekstinksjon[1] (tap av rett) ved godtroerverv eller kreditorekstinksjon. Sikringsakten varierer etter hvilken type formuesgode det er tale om. Undervisning - tid og sted - Tredjemannsvern (JUR3000, 2.

RELATERTE BØKER