Sylting og safting heile året

Sylting og safting heile året - Gunda Djupvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunda Djupvik
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Sylting og safting heile året.pdf
ISBN
3897206055857

BESKRIVELSE

Nye og frekke smakar på krukker og glas! I denne boka får du inspirasjon til å safte og sylte på gamle og nye måtar. Vi syltar med frukt og bær frå både hagen, butikken og skogen, og tilset krydder og utradisjonelle smakar. Sylting og safting kan også gjerast i små porsjonar, og når som helst på året. Boka er derfor delt inn etter årstider og ulik tilgang på ingrediensar. Du kan lage appelsinmarmelade til jul og gyllen nektarinmarmelade midt på sommaren, eller fiken i konjakk, løkmarmelade, chutney og nøttekompott– når som helst. Boka inneheld òg gamle klassikarar som rørt bringebær, jordbærsyltetøy og hermetiserte pærer. Alle oppskriftene er gjennomprøvde, og metodane godt forklarte. Open publication - Free publishing - More gunda djupvik

Oppbevares kaldt eller fryses ned. Sylting og safting heile året. Gunda Djupvik.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 - Jeg har en flaske solbærsaft som er 2,5 år gammel og den er like fin. Målet med sylting og safting må jo være å ta vare på sommerens og høstens frukt og bær fra sesong til sesong.

RELATERTE BØKER