Ivans blomster; dikt

Ivans blomster; dikt - A.C. Kleppe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A.C. Kleppe
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Ivans blomster; dikt.pdf
ISBN
9698696355438

BESKRIVELSE

Det er store rom som åpner seg i Astri Kleppes femte diktsamling. Historie, filosofi og naturvitenskap er naturlige innganger for denne poeten, som samtidig ikke er redd for å virke nostalgisk. Samlingen er et minnearbeid, og tar utgangspunkt i den døde vennen Ivans liv og familie. Diktene krysser grenser i Europa og handler om alt som flyter forbi, alle innsiktene tidens flyt rommer.

Levering 2-6 dager . En blogg hvor jeg deler fotografi, inspirerende ord, håndarbeid, min hverdag, mine reiser og livet som en utlending I Norge. Ypperlige blomsterdikt. En av årets beste diktsamlinger.

Historie, filosofi og naturvitenskap er naturlige innganger for denne poeten, som samtidig ikke er redd for å virke nostalgisk. Samlingen er et minnearbeid, og tar utgangspunkt i den døde vennen Ivans liv og familie. "Ivans blomster - dikt" av A.C.

RELATERTE BØKER