Her vi går

Her vi går - Oskar Stein Bjørlykke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oskar Stein Bjørlykke
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Her vi går.pdf
ISBN
4956111972138

BESKRIVELSE

Oskar Stein Bjørlykke u utforskar i denne boka grenselandet mellom det sansbare og det ugripelege. I ei nyskapande form opnar dikta hans ein mediterande dialog med enkeltståande bibelsitat. Slik kan tekstene vera utgangspunkt for meditasjon og stille ettertanke. Forfattaren fangar undringa over det skjøre, vakre og sårbare livet - Her vi går. i ein blunk eg høyrer den stemma det brest eg fell når eg reiser meg i dette lyset går eg deg i møte

Pinlig pause etter Trump-spørsmål. Skrekkulykke. - Vi går nå inn i en ny fase av spredningen av coronaviruset, hvor vi de neste dagene må forvente en mulighet for større risiko for spredning enkelte steder i befolkningen. Vi går ombord.

Dette er teknologi vi ikke har hatt før og vi er nødt til å lære oss å bruke den. På tak i Kongsberg sentrum har Telenor installert tre 5G-stasjoner som er plassert 1500 meter fra hverandre. Her går det fryktelig galt.

RELATERTE BØKER