Geirs groviser

Geirs groviser - Geir Schau | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Schau
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Geirs groviser.pdf
ISBN
6339735026630

BESKRIVELSE

Geir Schau har gjort stor suksess med sin første grovis-bok.Nå kommer han med sitt andre bind - også dette et prakteksemplar av en bok. Geir samler sine beste/dårligste vitser og Karine Haaland illustrerer. Boka passer perfekt for deg som bare vil sitte og humre for deg selv, eller hvorfor ikke servere en grovis under årets påskeferie?Geir Schau (f.1960) er en kjent TV- og radiopersonlighet. De siste årene har han vært programleder sammen med Øyvind Loven og Henriette Lien i Morgenklubben på Radio Norge. Han har tidligere vært med i blant annet Bla, Bla, Bla og Bombay Surprise med Anne-Kat Hærland på NRK.

Har du gått glipp av noen Groviser? Vi har samlet alle i et arkiv. Hør på de siste podcastene fra Geir's Grovis. Hør dine favoritt program, når som helst og hvor som helst. Her finner du et stort utvalg av groviser og grove vitser som får deg til å le.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788251686709 Geirs groviser passer perfekt for deg som bare vil sitte og humre for deg selv, … LES MER eller som vil servere en grovis under årets påskeferie eller andre passende lag. Boka er illustrert med «passende» illustrasjoner. Vitser på kanten er frekke i stilen, og ikke fullt så grove som groviser og grove vitser.

RELATERTE BØKER