Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker

Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker.pdf
ISBN
7792449241516

BESKRIVELSE

Denne fine aktivitetsboka er inspirert av Eventyr fra Mummidalen og vil falle i smak hos alle som er glad i Tove Janssons fortellinger. Boka oppfordrer til kreativ utfoldelse og til å gå ut og å la seg inspirere av naturen.Noen oppgaver er veldig enkle, andre hjelper deg å koble av, og noen vil oppmuntre til å tenke annerledes. Hver side hjelper deg å legge merke til alt det vakre i verden - slik Mummifamilien gjør.

Bøkene tar utgangspunkt i Janssons barndomsminner fra sommerferier i den finske skjærgården. Mummitrollet og de andre folkekjære karakterene fra mummidalen er tilbake i ny drakt og med en ny helaftens animasjonsfilm på kino. (se filmtrailer nederst i artikkelen) Jul i Mummidalen.

Rosa aktivitetsbok (BOK) Charles Cooper 169 00 199 00 ... Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Eventyr fra Mummidalen - Aktivitetsbok.

RELATERTE BØKER