Strandkafeen

Strandkafeen - Lucy Diamond | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Diamond
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Strandkafeen.pdf
ISBN
6060513845628

BESKRIVELSE

Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Evie bor i London sammen med kjæresten Matthew. Han er en ryddige og organisert mann som får hennes rot til å virke verre og hennes manglende planer til å framstå enda mer svevende. Evie har ikke funnet en jobb hun trives med, så hun driver omkring i en rekke meningsløse vikariater.Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Evie må bestemme seg. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.

Evie har ikke funnet en jobb hun trives ... Strandkafeen. Lucy Diamond; Lene Stokseth (Oversetter) Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får.

I forsæsonen holder vi åbent i weekends: fredag fra kl. 17 og lørdag/søndag fra kl. Strandkafeen.

RELATERTE BØKER