Språklek

Språklek - Carin Rydja, Ellen Heidi Strand | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carin Rydja, Ellen Heidi Strand
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Språklek.pdf
ISBN
1798513018100

BESKRIVELSE

Dette er en håndbok i språkstimulering i barnehagen. Boken er lagt opp som et ti-ukers program, med konkrete og strukturerte daglige språkstunder. Det meste man trenger av sanger, regler og bilder er samlet i boken. Noen av bildene kan klippes ut og gjøres om til spill eller bilder for magnettavle eller flanellograf. Under hver dag finner du det lille trollet som forteller deg hva du trenger til dagens øvelser. Har litteraturliste.

Ja hvorfor ikke. Rim og rekler er allerede en stor del av språkopplæringen hos norske barn og dere ... Språklek til utebruk.

Alta, Nesna og Larvik er dei siste som får statusen språkkommune som del av Språkløyper-strategien. Språklek, Uppsala. 9 376 liker dette · 104 snakker om dette.

RELATERTE BØKER