Språklek

Språklek - Carin Rydja, Ellen Heidi Strand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carin Rydja, Ellen Heidi Strand
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Språklek.pdf
ISBN
3107825169812

BESKRIVELSE

Dette er en håndbok i språkstimulering i barnehagen. Boken er lagt opp som et ti-ukers program, med konkrete og strukturerte daglige språkstunder. Det meste man trenger av sanger, regler og bilder er samlet i boken. Noen av bildene kan klippes ut og gjøres om til spill eller bilder for magnettavle eller flanellograf. Under hver dag finner du det lille trollet som forteller deg hva du trenger til dagens øvelser. Har litteraturliste.

Suksessfaktorene i oppskriften for å lykkes med godt språkarbeid ved bruk av språklek er språklig bevisste voksne sammen med et inspirerende språkmiljø som barna kan bade i hver dag. Kjøp 'Språklek, stimulerende språkøvelser i barnehagen' av Carin Rydja fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral | 9788249212972 Du kan leke deg til et større ordforråd, bli bedre til å stave og samtidig stimulere hukommelse med 'lek med språk' undervisningsleker.

Dette betyr at nye ord lettere blir husket sammen med hvordan de staves. Hvis barnet er liten kan du også vise bokstaver og ord som en del av leker.

RELATERTE BØKER