Randa

Randa - Zakariya Tamir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zakariya Tamir
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Randa.pdf
ISBN
4627536488147

BESKRIVELSE

Den fantastiske fortellingen om jenta Randa - i fullvokalisert arabisk, med norsk oversettelse parallelt. For deg som skal begynne å lese arabisk - eller har norsk som fremmedspråk.Teksten er spesielt tilrettelagt for undervisning i arabisk som fremmedspråk, og for å kunne være en inngangsport til arabisk litteratur. Boken inkluderer:39 enkelthistorier som til sammen utgjør historien om Randa, en oversettelse til norsk med enkle setninger og et rikt språk, norsk tekst satt opp parallelt overfor den arabiske teksten, en fullt vokalisert arabisk originaltekst og en egen ordliste /gloseliste til hver historie.

Dette er en tur inn i et område rikt på dyre- og fugleliv. Det er fin utsikt til Nordmørefjella, Romsdalsfjella og til Reinsfjellet.

Useful Links. Charles Kuonen Suspension Bridge, Randa: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Charles Kuonen Suspension Bridge i Randa, Sveits på Tripadvisor. Proff.no gir deg rolleinformasjon om Dan Randa. Se hans roller (5) og relasjoner (5) i næringslivet - og hvilke bransjer Dan Randa er aktiv i. Petter Randa Bøe er advokat i Advokatfirmaet Kyrre ANS.

RELATERTE BØKER