Nullpunkt

Nullpunkt - Jørn Lier Horst, Thomas Enger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst, Thomas Enger
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Nullpunkt.pdf
ISBN
7990597434527

BESKRIVELSE

Oslo 2018. Den tidligere langdistansedronningen Sonja Nordstrøm dukker aldri opp til lanseringen av sin omstridte selvbiografi EVIG ENER. Og da kjendisbloggeren Emma Ramm (24) oppsøker Nordstrøms ulåste hjem senere samme dag, finner hun spor etter basketak. Et startnummer, et 1-tall, er festet til Nordstrøms fjernsyn. Politiførstebetjent Alexander Blix (45) sliter fortsatt med ettervirkninger av en gisselsituasjon 19 år tidligere, der han skjøt og drepte faren til en fem år gammel jente. Han får jobben med å lede etterforskningen av forsvinningsmysteriet. Spor etter Nordstrøm dukker opp på ulike steder og til tidspunkt som virker å være del av en nøye uttenkt plan. Omstendighetene tvinger Emma og Blix til å begynne å samarbeide. På hver sine måter forsøker de å avsløre og stoppe en metodisk og nådeløs drapsmann med en åpenbar appetitt på dramatikk. Han ønsker oppmerksomhet. Og han har bare så vidt satt i gang spillet ...

Jeg har jobbet med en oppgave i lærebok for 2P. Oppgaven er veldig fin, kunne vært en eksamenoppgave. toppunkt,nullpunkt og bunnpunkt ved regning.

Tilstanden det absolutte nullpunkt ble først foreslått av Guillaume ... Nullpunkt er innen matematikk et begrep som brukes i flere ulike betydninger. I et koordinatsystem brukes ordet nullpunkt om begynnelsespunktet, det vil si origo.

RELATERTE BØKER