Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag

Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag - Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag.pdf
ISBN
2194310678651

BESKRIVELSE

Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Dette gjør det lettere for studenten å arbeide med pensumet i mikroøkonomi.Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver som er egnet til å teste studentenes grep om både de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen. Løsningsforslagene byr på en grundig gjennomgang av alle oppgaver og særlig regneoppgavene. Det er også lagt vekt på å bruke figurer i både oppgavetekstene og løsningsforslagene.I Innføring i mikroøkonomi ? øvingsoppgaver med løsningsforslag har man, på samme måten som i læreboka, lagt vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringsemnene i mikroøkonomi, selv om også alle andre kapitler i innføringsboka er godt dekket med øvingsoppgaver. Det er dermed også mulig å bruke oppgaveboka som en frittstående oppgavebok til et hvilket som helst innføringsemne i mikroøkonomi, uavhengig av hvilken lærebok som benyttes. ]]>

... Denne oppgaveboken er et nyttig hjelpemiddel for studenter for å tilegne seg teorien i Innføring i mikroøkonomi for økonomisk-administrative studier.

(2016) Supplerende litteratur Viggo Andreassen, Ivar Bredesen og Joachim Thøgersen. Innføring i mikroøkonomi.

RELATERTE BØKER