En pingles dagbok; (del 1)

En pingles dagbok; (del 1) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
4,38 MB
FILNAVN
En pingles dagbok; (del 1).pdf
ISBN
2084213603687

BESKRIVELSE

Pocketutgave av første bok i humorserien om pinglen Greg! Greg er skviset mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror; har velmenende, men helt håpløse foreldre, er ikke så populær på skolen som han synes han fortjener å være, har nerdete venner som ødelegger alle sjanser hos det motsatte kjønn. Og så videre. Det er aldri hans skyld når ting går galt. Serien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått én vei: Oppover. Og det med rekordfart. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, oversettes til stadig flere språk. Treffer målgruppa så det suser med høy grad av gjenkjennelse, treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler

Utdrag (pdf) Ferieparadiset × Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv × Bokklubber. Bokklubben Nye Bøker; Bokklubben ... DVD En Pingles Dagbok 1-4.

Posted 16th December 2015 by Arne-Harald. Labels: 10-13 år 13-16 år 2015 En pingles dagbok gamle dager humor Spenning.

RELATERTE BØKER