Bli best med mental trening

Bli best med mental trening - Erik Bertrand Larssen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Bertrand Larssen
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Bli best med mental trening.pdf
ISBN
6619767319771

BESKRIVELSE

Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges "hotteste" mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram mot VM i Oslo i 2011, og han har også hjulpet en rekke andre idrettsutøvere og næringslivstopper. I denne boken forteller han hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener. Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i deg, for å prestere bedre i hverdagen og være best når det virkelig gjelder?

Read 60 reviews from the world's largest community for readers. Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges hotteste m... Mental trening dreier seg om de teknikkene du bruker for å bli sterkere mentalt.

Alt som får din hjerne med å være med på notene når du vil prestere. Av og til er innstilling alt og det er den du skal fokusere på i mental trening.

RELATERTE BØKER