Arbeidsbok anatomi bevegelsesapparatet

Arbeidsbok anatomi bevegelsesapparatet - Jan Porthun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Porthun
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Arbeidsbok anatomi bevegelsesapparatet.pdf
ISBN
7781994050694

BESKRIVELSE

Arbeidsboken er spesielt skrevet for studenter som studerer helsefag eller idrett. Oppgavene i arbeidsboken baserer seg på samlede eksamensspørsmål i anatomi og fysiologi innenfor helsefagene de siste årene i Norge. I tillegg inneholder arbeidsboken supplerende fagstoff som ikke finnes i pensumlitteraturen. Boken er spesielt tenkt som en supplerende oppgavesamling. Boken inneholder ulike typer oppgaver og mer enn 120 illustrasjoner Mer informasjon: www.ondefo.no

Men husk, gjøre Fagspråk og topografisk anatomi og Celler og vev før du begynner med Bevegelsesapparatet I og Bevegelsesapparatet II. Kjøp 'Arbeidsbok - menneskets funksjonelle anatomi, bevegelsesapparatet' av Ola Wærhaug fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202338879 Pris: 292,-.

Klar - ferdig - gå! fra Cappelendamm Denne arbeidsboken er et supplement til læreboken Klar - ferdig - gå! Grunnbok i aktivitetsfysiologi. Både læreboken og arbeidsboken er spesialskrevet for det første året i bachelorutdanningen i idrett, men kan med stor fordel også brukes av studenter i helserelaterte studier. Medisinsk statistikk / biostatistikk, Clinical Trial Specialist og naturvitenskaplige fagområder: Generell anatomi, spesiell anatomi, biomekanikk, fysiologi, patofysiologi, sykdomslære/ patologi.

RELATERTE BØKER