Sunn & sterk med protein

Sunn & sterk med protein - Kristine Weber | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Weber
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Sunn & sterk med protein.pdf
ISBN
5113982959154

BESKRIVELSE

Her er oppskriftene som gjør at det smaker ekstra godt å få drømmekroppen!Idealet i dag er å ha en sunn og sterk kropp, og siden muskler trenger protein, finner du sunne, proteinrike og kjempegode middager og desserter i denne boken. Istedenfor sukker og hvetemel bruker forfatteren Sukrin og proteinpulver i dessertene, mens middagene er proppfulle av gode råvarer og spennende smaker. Boken inneholder også artikler om kosthold og trening, ukemenyer og treningsprogrammer som garantert gir resultater.Kristine Weber har en stor blogg hvor hun får mange spørsmål om kosthold, og hvordan gå ned i fettprosent. Svarene får du samlet i denne boken. Boken skiller seg fra bloggen ved at den har nye oppskrifter, konkrete programmer og treningsopplegg som gir resutater.Dette er full pakke for å bli feminint muskuløs og få en sterk og definert kropp på 6 uker!Les utdrag fra boka

Istedenfor sukker og hvetemel bruker forfatteren Sukrin og proteinpulver i dessertene, mens middagene er proppfulle av gode råvarer og spennende smaker ... Kjøp Sunn og sterk med protein fra Cappelendamm Her er oppskriftene som gjør at det smaker ekstra godt å få drømmekroppen! Idealet i dag er å ha en sunn og sterk kropp, og siden muskler trenger protein, finner du sunne, proteinrike og kjempegode middager og desserter i denne boken. Pris: 328,-. innbundet, 2013.

1 boks vikingmelk 3 ss smør 2 ss fibersirup 2 ss sukrin gold 5 dråper stevia karamell 2 ss ferdigblandet kaffe (kan sløyfes) Sunn & sterk med protein: mat for muskler. Varenummer: 1026551 / Produktnr.: 9788202400248 9788202400248.

RELATERTE BØKER