Snart foreldre

Snart foreldre - Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Snart foreldre.pdf
ISBN
2055639270401

BESKRIVELSE

Som kommende foreldre får man mange råd om graviditet og småbarnstiden. Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist, som påbud og forbud for gravide, kosthold i svangerskapet, fødsel, søvn, vaksiner og amming. Her presenteres forskning på en enkel måte med vitenskapelige fakta og gode råd. Alt du trenger for å gi barnet og deg selv den best mulige starten på livet sammen.

Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist ... Snart kan foreldre bli pålagt å ta imot hjelpetiltak. Barnevernet vil få mer makt og flere virkemidler.

I tillegg til AART-trenerkurs holder vi kurs i SMART oppvekst for ansatte i barnehager og skoler.Disse kursene varer normalt en dag og kan holdes enten i våre kurslokaler (Sandnes) eller i deres egne lokaler (f.eks. i forbindelse med en planleggingsdag). Maria Amelies foreldre lever fortsatt i skjul, til tross for at datteren har fått arbeidstillatelse og dermed kan returnere lovlig til Norge.

RELATERTE BØKER